OASE in de Charentes

Vakantiewoning / GITE 


Wij Maken Reizen Persoonlijk

Een reis ervaart iedereen heel persoonlijk. De één zoekt de gezellige drukte op en de ander wil rustig een wandeling kunnen maken. De Personal Travel Agent van The Travel Company begrijpt dit heel goed, wij maken jouw reis persoonlijk op maat. Zelfs aan de keukentafel indien gewenst. Zo hoeft je niet de verdwalen op het internet en te twijfelen of dat uitzicht of kamer op die foto wel klopt. 

 Onze missie

 

We nemen alle zorgen uit handen, van het huren van een auto, het inlichten van lokale gidsen tot het doorgeven van allergie- informatie voor de vliegtuig maaltijd. Zo ervaar je dat alles naar jouw wens georganiseerd is tegen dezelfde prijs als wanneer je dit zelf boekt. En dat zorgt ervoor dat de beleving op dat bijzondere plekje optimaal is. The Travel Company maakt reizen persoonlijk.


"Gite in de Charentes"


Sinds januari 2024 zijn we de gelukkige eigenaren van een Franse boerderij in de Charentes. Op ca. 1,5 rijden ten Noord-Oosten van Bordeaux en slechts een half uur tot Angouleme (tgv station). Het gebied heeft na de Cote d'Azur de meeste zonne-uren van Frankrijk. Een ideale omgeving voor ontspanning en leuke uitstapjes in de omgeving. We verwelkomen logées vanaf 1 april t/m oktober. 
.

Wine & Dine


Onze Gite is een voormalige (wijn) boerderij. Vroeger werd er cognac gemaakt en de lokale specialiteit Pineau (cognac gemengd met wijn) 

Op nog geen 5 kilometer van onze boerderij ligt "la ferme Calendula" waar vele biologische groenten worden verbouwd. In Barbezieux zijn een aantal restaurants, maar een barbeque is snel opgestart natuurlijk. 

Joie de vivre ! 


Relaxed een dagje bij het zwembad of een dag op pad en struinen door de straten van Bordeaux of Angouleme. Diverse mooie Atlantische stranden liggen slechts op iets meer dan een uur rijden (bv. l'Ile d'Oléron en Royan / Palmyre) wat kleinere steden zoals Saintes en Cognac liggen nog dichterbij, de Dordogne en Périgord zijn makkelijk te bereiken. 

LAATSTE NIEUWS


Vanaf 1 april (geen grap!) verwelkomen we onze eerste logées in onze Charentaise Gite


Augustus 2022 - Vakantie / Studiereis naar Gran Canaria & Fuerteventura. Klik hier voor foto's en reisinformatie.

19 mei: Sicilie pagina toegevoegd.

Klik hier voor meer foto's en reisinformatie. 


Travel Pods + parfum naar keuze. Handige tasverstuivers (5ml). In onze drogisterij voor slechts €3,00 p/stuk.